YALOVALI RAKETLER GURURUMUZ!

RAKETLERİMİZ İLİMİZİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL EDECEK

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Bolu, Kayseri, Muğla ve Malatya’da gerçekleşen Gençler Bölge Takım yarışmaları sona erdi. Yarışmaya 40 ilden, 69 kulüp ve 135 takım katıldı. Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü A takımı, şampiyon olurken B takımımız ise 4. oldu. Raketlerimiz, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

A Takım Şampiyonu ve B Takım 4.Sü Yalova Oldu

“Sporcularımızla ne kadar gurur duysak az” diyen Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa; “8-9 Aralık tarihleri arasında Bolu ilinde düzenlenen Gençler Bölge Şampiyonası’na erkeklerde 36 ilden, 55 kulüp ve 73 takım, kadınlarda ise 30 ilden, 48 kulüp ve 62 takım yarışmaya katıldı. Erkekler kategorisinde Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü A Takımı Şampiyon olurken B takımımız ise 4. olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Yalovalı sporcularımızın gösterdiği üstün performanstan dolayı onlara teşekkür ediyorum” dedi.

ibrahim sevinçler

ibrahim sevinçler

5 Ekim 1951 Yılında Koçana doğumlu olan ve ne yazık ki 2 Nisan 2021 yılında hayat dersini bitirmiştir. Ses, Resim Sanatçısı, Gazeteci ve 1. Derece Devlet Memuru Emeklisi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: