BAŞKAN VEKİLİ TUTUK YERİNDE İNCELEME VE TESPİTLERİNE DEVAM EDİYOR

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg Parkta incelemelerde bulundu.

Çözüm odaklı, yerinde tespit ve incelemelerle çalışmalarına devam eden Başkan Vekili Tutuk’un, Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg Parkta incelemelerine Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’da katıldı.

Güzel bir Yalova için çalıştıklarını belirten Başkan Vekili Tutuk; “Kentimiz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ve bunu sahaya inerek yerinde tespit ve incelemeler yaparak gerçekleştiriyoruz. Bu tespit ve incelemelerimizi yaparken hemşehrilerimizle de sohbet etme imkanı buluyor ve onlarında önerilerini alıyoruz” dedi.

ibrahim sevinçler

ibrahim sevinçler

5 Ekim 1951 Yılında Koçana doğumlu olan ve ne yazık ki 2 Nisan 2021 yılında hayat dersini bitirmiştir. Ses, Resim Sanatçısı, Gazeteci ve 1. Derece Devlet Memuru Emeklisi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.