YALOVA’DA İMAM HATİP OKULLARI MESLEKİ YARIŞMALARI BAŞLADI
Yalova’da düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları ve Liseleri arasında Mesleki Yarışmalar coşkulu bir açılış töreniyle başladı.
Program, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin açılış konuşmasıyla başladı. Akmeşe, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda bu tür etkinliklerin, gençlerin milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmesine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Eğitimin yalnızca akademik bir süreç olmadığını, aynı zamanda kültürel, ahlaki ve manevi değerlerle desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Akmeşe, bu tür etkinliklerle eğitime yeni bir vizyon kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
Öğrencilerden Büyük Performans
Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, Hafızlık, Hutbe ve Ezan Okuma kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda öğrenciler, sergiledikleri başarılı performanslarla büyük takdir topladı.
About The Author
Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!
