YALOVA’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Narkotik Şube’den Titiz Operasyon: 1 Kg Metamfetamin Ele Geçirildi
Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında E.Y., G.E. ve N.E. isimli 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda 1 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 kişi, “TCK 188 – Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.
Hakkında 12 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Ayrıca “TCK 191 – Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak”, “Ruhsatsız Silah Taşımak” ve “Tutuklunun Kaçması” gibi suçlardan hakkında 12 yıl 5 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş.B. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
İlçe Emniyet ve Asayiş Şube’den Ek Operasyonlar: 4 Şahıs Daha Yakalandı
Yalova İlçe Emniyet Müdürlükleri, Asayiş Şube ve Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda uyuşturucu madde suçlarına karışan 4 şahıs daha yakalandı. Yapılan aramalarda:
– 38 adet sentetik ecza hap
– 3,05 gram esrar
– 3 gram metamfetamin
– 0,4 gram sentetik kannabinoid
– 6 kök kenevir bitkisi
ele geçirildi.
25–31 Ağustos 2025 Haftasında 14 Olay, 18 Şahsa Adli İşlem
Yalova genelinde 25–31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen 14 ayrı olayda toplam 18 şahsa adli işlem yapıldı. Bu şahıslardan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet Yetkilileri: “Huzur ve Güvenlik İçin Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek”
Yalova Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı.
About The Author
Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!
