ALTINOVA’DA DİREK VE KABLOLAR KALDIRILIYOR

0

Altınova’da elektrik hatlarının yeraltına alınmasının tamamlanmasının ardından, elektik direklerinin kaldırılma işlemi başladı.

cevre-1

Altınova’da elektrik hatlarının yeraltına alınmasının tamamlanmasının ardından, elektik direklerinin kaldırılma işlemi başladı.

 

Altınova Belediyesi ile UEDAŞ ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla sonunda ilçede elektrik hatları yeraltına alındı.

 

Sökülüyor

Altınova Belediyesi ile UEDAŞ ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla Altınova Bursa Caddesi ve Nejat Uygur Sokak, orta refuj ve Sağlık Caddeleri’nde elektrik hatlarının yeraltına alınması tamamlandı. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından UEDAŞ ekipleri elektrik kablolarının söküm ve direklerin kaldırılma işlemine başladı.

 

Kesintisiz enerji

Konuyla ilgili bilgi veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, çalışmaların tamamlanmasının ardından kesintisiz ve kaliteli enerji sunulup, modern bir görünüm elde edileceğini söyledi. Başkan Oral, UEDAŞ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.