ALTINOVA BELEDİYESPOR ANTALYA KAMPINDA

0

BAL ekiplerinden Altınova Belediyespor, 2. yarı hazırlıklarını yapmak üzere Antalya Kremilin Palace Otel 2’de kampa girdi.

VEB

BAL ekiplerinden Altınova Belediyespor, 2. yarı hazırlıklarını yapmak üzere Antalya Kremilin Palace Otel 2’de kampa girdi.

 

Altınova Belediyespor, Antalya kampında sıkı idman çalışmalarıyla 2. yarı

hazırlıklarına başladı.

 

“Uyum sağlandı”

Altınova Belediyespor İdari İşler Sorumlusu Mustafa Yurt kampla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni hocamız, teknik ekip ve kampa girdik.  Hocamız ile teknik ekip ve sporcularımız kısa süre içinde uyum sağladı. Kampımız 7 Ocak tarihine kadar devam edecek” diye konuştu.

 

“Hedef 3. Lig”

Liglerin tatilde olması nedeniyle kulüp yönetimi ile tanışıp onları dinlediğini, beklentileri tespit ettiğini söyleyen Teknik Direktör Kaya Tevfik Saygılı. “Altınova Belediyespor’un yönetimi, teknik ekibi ve sporcuları çok kaliteli. İyi bir taraftar topluluğu var. Bunlar başarı için çok önemli, idmanlara başladık. Amacımız 3. lig” dedi.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.