BORNOZLU FOTOĞRAF AKIMINA JESSICA MAY DE KATILDI

0

Yeni Gelin dizisindeki performansıyla Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Jessica May de tüm dünyada ses getiren “bornozlu fotoğraf paylaşımı” trendine katıldı.

BORNOZLU-FOTOĞRAF-AKIMINA-JESSICA-MAY-DE-KATILDI

Yeni Gelin dizisindeki performansıyla Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Jessica May de tüm dünyada ses getiren “bornozlu fotoğraf paylaşımı” trendine katıldı.

 

Güzelliği ve sempatik tavırları ile Türk halkının gönlünde deyim yerindeyse taht kuran Jessica May, bornozlu fotoğrafını Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı.

 

 

Özdilek Ev Tekstili’nin yeni sezon TV reklam filminde de yer alan May, Instagram paylaşımında, Özdilek Ev Tekstili reklam filminde giydiği; damask deseni ve doğadan gelen naturel tonlarla tasarlanan bornozu tercih etti.

 

Fotoğrafının altına “Günaydın. Bornoz akımına uyacaksak en kalitelisi ” yazarak Özdilek markasını etiketleyen Jessica May, bu paylaşımıyla takipçilerinden büyük beğeni aldı.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.