BU MİNİKLER DOĞAYI ÇOK SEVİYOR

0

Benim okulum Anaokulu Minik Tema’lı öğrencileri Hayvanları Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Yalova Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret ettiler. Yetkililerden bilgi alan öğrenciler daha sonra yanlarında getirdikleri yiyecekleri hayvanlara verilmek üzere hediye ettiler. Barınağın ortasındaki yeşil alanda spor yapan minikler bu ziyaretten çok memnun oldular.

 

 

Lokantalardan, otellerden artan yiyeceklerin hayvan barınağına getirilmesini ayrıca evlerinin durumunun müsait olanların barınaktaki hayvanları sahiplenmelerini istediler.

 

 

Tema Vakfı İl Temsilcisi Faruk Tezcan “Benim anaokulu idarecilerine, her fırsatta doğayla iç içe bir eğitim verdikleri için teşekkür ediyorum. Çocuklar doğayla tanışarak beraber yaşadıkları canlıları tanıyorlar çok mutlu oluyorlar. Bütün çocuklar doğayı tanımalı, yaşadığımız ekosistemde bütün canlıların birbirine muhtaç olduğunu anlamaları gerekir” dedi.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.