SUAT PARILDAR’A DUYGUSAL VEDA
Yalova’da duygusal bir vedaya tanıklık ettik.
Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, yaklaşık 8 yıldır yürüttüğü görevinden ayrılarak İstanbul İl Müdürlüğü’ne atanmış durumda. Önümüzdeki hafta yeni görevine başlayacak olan Parıldar, Yalova’daki mesai arkadaşları ve kurum personeliyle vedalaşarak ayrıldı.
Veda töreni, duygusal anların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti. İstanbul Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine atanan Suat Parıldar, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü önünde bir araya geldiği mesai arkadaşlarına veda etti. Törende, gözyaşlarına hakim olamayan personel, Parıldar’ın Yalova için her zaman özel bir yer olduğunu dile getirdi.
Parıldar, duygusal bir konuşma yaparak, “Yalova’daki çalışmaları yakından takip edeceğim ve bulduğum her fırsatta buraya geleceğim” dedi. Bu samimi sözler, Yalova’daki hizmetlerin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Tören sonrasında, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli sosyal medya üzerinden bir veda mesajı yayınladı. Mesajda, Parıldar’ın Yalova’daki görev süresince büyük bir özveriyle çalıştığı ve tarım alanında önemli projelere imza attığı vurgulandı. Ayrıca, yeni görev yerinde de başarılı çalışmalar yapacağına olan inançları ifade edildi.
Suat Parıldar’ın Yalova tarımına katkıları, personel ve Yalovalılar tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Yeni görevinde de başarılar diliyoruz!
About The Author
Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!
