Ana Sayfa » Eğitim » YALOVA’DA OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

YALOVA’DA OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

0
YALOVA'DA OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem Değerlendirmesi Yapıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda, İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim AKMEŞE başkanlığında 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem Başı Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, şube müdürleri ve resmi-özel okul/kurum müdürleri katıldı.

Gündemin Öne Çıkan Başlıkları

Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) gibi önemli projeler üzerinde duruldu. Ayrıca, akademik başarıyı artırma çalışmaları, LGS ve YKS hazırlıkları, devamsızlıkla mücadele, okul güvenliği, taşımalı eğitim ve servis denetimleri gibi konular ele alındı.

Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Değerlendirildi

Eğitimde yenilikçi uygulamaların önemine vurgu yapılan toplantıda, Erasmus, Teknofest, yapay zekâ ve kodlama projeleri gibi projelerin değerlendirilmesi yapıldı. Bu projelerle eğitimde kaliteyi artırma hedeflendi.

Katılımcıların Dilek ve Temennileriyle Sona Erdi

Eğitimde kaliteyi artırmak ve yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak amacıyla gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların dilek ve temennileri ile sona erdi.

Yazar Hakkında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.