2017 SURVİVOR’DA REFLEX FİTNESS’IN 2 MİLLİ SPORCUSU TEMSİL EDİYOR

Haberi Sesli dinle
Getting your Trinity Audio player ready...

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Asbaşkanı, Milli Takımlar Sorumlusu Koray GİRGİN Ekranların fenomen yarışması Survivor 2017  2 Milli sporcumuz ve aynı zamanda kulubumuz sporcusu Deniz Gültekin  yanı sıra yine milli sporcularımızdan Elif Şadoğlunun katılacağnı ifade etti.Girgin her iki yarışmacıyada gerek Federasyonumuzun Milli sporcuları gerekse REFLEX Fitness  kulubunun sporcuları olduğu için başarılar diliyorum dedi.

 SURVİVOR DENİSA KİM

2017-SURVİVOR'DA-REFLEX-FİTNESS'IN-2-MİLLİ-SPORCUSU-TEMSİL-EDİYOR-survivor-denisa-deniz-gultekin.jpg
Survivor 2017 gönüllüler takımının güzel yarışmacısı Denisa 24 Mart 1992 yılında İzmir de doğmuştur. İstanbul da yaşamakta olan 25 yaşındaki Survivor Denisa’nın asıl adı Deniz Gültekin’dir. Bu sezonun renkli isimlerinden olan Denisa milli bir sporcudur. 

Daha önce hiç bir tv programında yer almayan Denisa fitness ile ilgilenmektedir. Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu bulunan Survivor Denisa sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmektedir.
 

  ELİF ŞADOĞLU KİMDİR

2017-SURVİVOR'DA-REFLEX-FİTNESS'IN-2-MİLLİ-SPORCUSU-TEMSİL-EDİYOR-survivor-elif-elif-sadoglu.jpg
Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu 14 Aralık 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. 26 yaşında olan güzel yarışmacı Elif Şadoğlu başarılı bir Fitness antrenörüdür. Survivor Elif Şadoğlu instagram hesabından da paylaştığı fotograflar neticesinde aktif olarak sporla ilgilenmektedir. Bu sezonun en iddialı isimlerinden olan Elif’in vücut geliştirme şampiyonluğu da bulunmaktadır. 
Güzelliği ve başarıları ile dikkat çeken Survivor Elif’in 3 şampiyonluğu bulunmaktadır. 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Fitness şampiyonu oldu. 2016 Dünya şampiyonu ve 2016 Avrupa şampiyonu dereceleriyle dikkat çekti. Elif Şadoğlu ayrıca hem voleybol, yüzme hemde hentbol ve atletizm yapıyor. Zumba ve Cycle GX türkiyenin en önde gelen hocalarından biri. 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.