ALTINOVA BELEDİYESİ GAZETECİLERE GEZİ DÜZENLEDİ kapak

Altınova Belediyesi Basın mensupları ve eşlerini, Gaziantep ve Şanlıurfa gezisine gönderdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın katılımcıları karşılayıp uğurladığı gezide; Basın mensupları ve eşleri müzeleri, tarihi ve kültürel yapıları ile iki ayrı kentin gezilebilecek önemli yerlerini rehber eşliğinde gezme olanağı buldular.

Gaziantep ve Urfa gezildi

İlk günü Gaziantep’e geçiren katılımcılar Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep Kalesi, Bakırcılar Çarşısı, Kent Müzesi, 25 Aralık Panorama Müzesi, Zincirli Bedesten ve kent içinde geziler gerçekleştirdikten sonra Gaziantep’te konakladılar.

Gezinin ikinci günü Şanlıurfa’ya hareket eden katılımcılar, Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da yaşayan Hz. Eyyub Türbesi sabır makamı, Mevlid-i Halil Camii, Şanlıurfa Kalesi, Balıklıgöl, Halfeti Antik Kenti, Göbeklitepe’yi gezdikten sonra Yalova’ya döndüler.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.