Eski Hastane Kavşağı’nda Feci Kaza

0
Eski Hastane Kavşağı’nda Feci Kaza

Yalova merkezdeki Eski Hastane Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza Anı

Edinilen bilgilere göre, Papatya Sokak yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan A.D.A (41) isimli yayaya, K.K.O (24) idaresindeki 34** plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya yere savruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Ekipler Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölge trafik ekipleri kavşakta güvenlik önlemleri alırken, olay yerinde adli tahkikat başlatıldı.

Adli Süreç

  • Tahkikat: Trafik şube ekipleri tarafından yürütülüyor.
  • İnceleme: Olay yerinde yapılan teknik incelemede, aracın hız ve fren mesafesi değerlendiriliyor.
  • Rapor: Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazenin otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra aileye teslim edileceği bildirildi.

Bölge ve Güvenlik Önlemleri

Yetkililer, yaya geçitlerinde hız sınırına uyulması ve dikkatli sürüş çağrısında bulundu.

Eski Hastane Kavşağı, Yalova‑İzmit karayolu üzerinde sık kazaların yaşandığı bir nokta. Son 2 ayda 3. ölümlü kaza meydana geldi.

Son aylarda bölgede yaya geçidi düzenlemeleri ve trafik ışığı yenilemeleri yapılmasına rağmen, yoğun araç trafiği nedeniyle risk devam ediyor.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.