HAL BİNASI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

0

Altınova Belediyesi tarafından yapımı planlanan hal binası ile ilgili Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye meclis üyeleri ve teknik heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yeni Hal Binasını inceledi.

HAL-BİNASI-ÇALIŞMALARI-BAŞLADI-3

Altınova Belediyesi tarafından yapımı planlanan hal binası ile ilgili Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye meclis üyeleri ve teknik heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yeni Hal Binasını inceledi.

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Hal ve mezatı kendi imkanlarımız ile yapacağız. Projelendirme çalışmamızı başlattık” diye konuştu.

TEKNİK GEZİ

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çavuşçiftliği altında yaklaşık 40 dönümlük alan üzerinde çiçek mezatı, yaş sebze ve meyve hali yapacaklarını söyledi. Projelendirme çalışmalarıyla ilgili çeşitli illerdeki hallerde incelemelerde bulunduklarını açıklayan Oral, “Belediye meclis üyelerimiz, teknik konularda uzman arkadaşlarımız ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin halinde incelemelerde bulunduk” dedi.

 

PROJE HAZIRLANIYOR

 

Yaş sebze ve meyve halini belediye olarak kendilerinin işleteceğini söyleyen Başkan Oral, “Hali kendi imkanlarımız ile yapacağız. Parasal sorunumuz yok. Çiçek mezatı ve sebze meyve halinden elde edilecek gelir tamamen belediyemizin kasasına girecek. Seçimlerde halkımıza söz vermiştik bu hizmeti yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Güzel bir proje hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.