MUSTAFA YANMAZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

0
MUSTAFA YANMAZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Ankara’da düzenlenen U-13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Altınova Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mustafa Yanmaz, Türkiye üçüncüsü oldu.

Altınova Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mustafa Yanmaz, Ankara’da düzenlenen U-13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 62 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

“Büyük gurur”

Türkiye üçüncüsü olan Mustafa Yanmaz’ı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sağlıklı, dinç ve bilinçli bir yaşam sürmeleri için 19 yıl önce başlattığımız spor seferberliği meyvelerini veriyor. Sporun birçok branşında Altınovalı çocuklarımız, gençlerimiz ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyor, ilçemizi Milli Takımlarımızda temsil ediyor. Bu bizim için büyük gurur” diye konuştu.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.