YALOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDE NEDİM GÜVEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ 

0

16. Olağan Genel Kurul Dernek Lokalinde Yapıldı

YALOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDE NEDİM GÜVEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nin 16. Olağan Genel Kurulu dernek lokalinde gerçekleştirildi. Olumsuz hava koşulları ve Ramazan ayına denk gelmesine rağmen üyeler kongreye yoğun ilgi gösterdi.  

Tek Listeyle Seçime Girildi

Mevcut Başkan Nedim Güven, tek listeyle girilen seçimde 199 oy alarak yeniden başkan seçildi. Divan başkanlığına Ömer Üstün, Murat Göktürk ve Cenk Özyürek seçildi. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  

Geçmiş Dönem Raporları Onaylandı

Geçmiş dönem faaliyet ve denetim raporları üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Ardından yapılan seçimlerde Nedim Güven yeniden başkanlık görevine getirildi.  

Güven’den Teşekkür Mesajı

Başkan Nedim Güven, kongreye katılan tüm üyelere teşekkür ederek yeni dönemde derneğin birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.