YALOVA MOTOSİKLET DERNEĞİ’NDEN CUMHURİYETİN 102. YILINA ÖZEL KORTEJ
Yalova Motosiklet Derneği (Y.M.D) üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümünde Yalova sokaklarını kırmızı-beyaza boyadı. Türk bayraklarıyla süslenen onlarca motosikletin katıldığı Cumhuriyet Korteji, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Yalova Sokakları Kırmızı-Beyaza Büründü
Geleneksel hale gelen kortej, her yıl olduğu gibi Atatürk Tarım İşletmesi önünden başlayarak Gazi Paşa Caddesi boyunca devam etti ve aynı noktada son buldu.
Yalova Valiliği’nin destekleri ve emniyet güçlerinin koordinasyonuyla güvenli şekilde düzenlenen etkinlikte şehir, motor sesleri ve marşlarla adeta bir bayram alanına dönüştü.
“Bu Kortej Bir Vefa Yolculuğu”
Y.M.D üyeleri, Cumhuriyet coşkusunu paylaşmanın gururunu yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet bizim en büyük mirasımız. Her 29 Ekim’de olduğu gibi bu yıl da motorlarımızı bayraklarımızla süsledik, Yalova sokaklarını Cumhuriyet sevincine ortak ettik. Bu kortej, sadece bir sürüş değil; bir vefa, bir minnet yolculuğudur.”
Teşekkür Mesajı
Dernek yetkilileri, güvenlik ve yönlendirme desteği sağlayan Motosikletli Asayiş Yunus Ekipleri ve Motosikletli Trafik Denetleme Şahin Ekipleri’ne teşekkür ederek:
“Bizlerle birlikte korteje renk katan Cumhuriyet kadınlarına, çocuklarına ve yol kenarından coşkuyla el sallayan vatandaşlarımıza minnettarız.” ifadelerini kullandı.
Yalovalılardan Büyük İlgi
Cumhuriyetin 102. yılı onuruna düzenlenen korteje Yalovalılar yoğun ilgi gösterdi. Dalgalanan bayraklar, motor seslerine karışan marşlar ve alkışlar, şehri coşku dolu bir bayram alanına çevirdi.
“Her Gaz Açışımızda Cumhuriyetin Ruhunu Hissediyoruz”
Yalova Motosiklet Derneği açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmak, motosiklet sevgisini birlik ve dayanışma ruhuyla birleştirmek için yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Her gaz açışımızda Cumhuriyetimizin ruhunu hissediyoruz!”
About The Author
Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!
