Yalova’da Kamu Hizmetlerinde Vatandaş Odaklı Dönem

0

İl İdare Kurulu Şube Başkanları Toplantısı

Yalova'da Kamu Hizmetlerinde Vatandaş Odaklı Dönem

Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlığında gerçekleştirilen İl İdare Kurulu Şube Başkanları Toplantısı’nda, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.  

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda;  

– Kamu kurumları arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi,  

– Devam eden yatırımların son durumu,  

– Ödeneklerin etkin kullanımı,  

– Vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması konuları değerlendirildi.  

Vali Usta: “Vatandaş Memnuniyeti Temel Önceliğimiz”

Toplantıda konuşan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin temel öncelik olması gerektiğini vurguladı.  

“Kamu kaynaklarının etkin kullanılması, yatırımların yakından takip edilmesi ve hizmet süreçlerinde hızlı, çözüm odaklı bir anlayışın benimsenmesi gerekiyor.”  

Usta, tüm kamu kurumlarının vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine duyarlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini ifade etti.  

Devam Eden Yatırımlar ve Koordinasyon

Toplantıda ayrıca il genelinde devam eden kamu yatırımları ve projelerin mevcut durumu değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve hizmetlerin daha koordineli yürütülmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.  

Yalova Valiliği öncülüğünde sürdürülen çalışmalarla, kamu hizmetlerinde verimliliğin artırılması ve vatandaş odaklı yönetim anlayışının güçlendirilmesi hedefleniyor.  

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.