YALOVA’DA RADARLI HIZ DENETİMLERİNDE 1.514 ARACA CEZA UYGULANDI
Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 18 Ekim – 18 Kasım 2025 tarihleri arasında hız ihlallerini ve abartı egzozlu motosikletleri hedef alan kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Radar destekli kontrollerde 1.514 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Hız İhlallerine Karşı Etkin Mücadele
Trafikte can kayıplarını ve ciddi yaralanmaları azaltmak amacıyla yürütülen denetimler, kaza yoğunluğu yüksek bölgelerde farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirildi.
1.514 Sürücüye Ceza
Radarlı hız kontrolleri sonucunda hız sınırını aştığı tespit edilen 1.514 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Abartı Egzozlu Motosikletlere Müdahale
Vatandaşları rahatsız eden abartı egzozlu motosikletlere yönelik denetimler de bu süreçte öncelikli olarak ele alındı.
Denetimler Sürecek
Yalova Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için trafik denetimlerinin aralıksız devam edeceğini kamuoyuna duyurdu.
About The Author
Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!
