YALOVA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

0
YALOVA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda Merkez ilçe Samanlı köyünde ikamet eden O.E. ve G.E. isimli şüphelilerin evlerinde uyuşturucu madde imal ederek satış yaptıklarını tespit etti.

3 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve ekipman ele geçirildi.

Operasyonda Ele Geçirilenler

  • 1.194 gram bonzai
  • 700 mililitre uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal madde
  • 2 adet hassas terazi
  • 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı
  • 1 adet öğütme aparatı
  • 3 adet cep telefonu
  • 18.040 TL nakit para

Şüpheliler Tutuklandı

Yakalanarak gözaltına alınan O.E. ve G.E. adlı şüpheliler, yasal işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Operasyon, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından titizlikle yürütüldü.

Uyuşturucuyla Mücadele Aralıksız Devam Ediyor

Yalova Valiliği koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor. Özellikle gençleri hedef alan zehir tacirlerine karşı yürütülen bu mücadele, kamu düzeninin korunması açısından büyük önem taşıyor.

About The Author

Bu haberi okuduğunuz için teşekkürler, abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.