“NARKOTİM EĞİTİM TIRI” YALOVA’DA

Haberi Sesli dinle
Getting your Trinity Audio player ready...

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ”Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” projesi kapsamında, madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek, gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamu oyunu bilgilendirmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında “Narkotim Eğitim Tır”ı, Yalova 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, Valimiz Tuğba YILMAZ’ın katılımıyla ziyarete açıldı.

 

 

            “Narkotim Eğitim Tır”ı, Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve diğer ilgili birimlerin katılımıyla oluşan “Yalova Uyuşturucu İle Mücadele Alt ve Üst Kurulu” tarafından yapılan davet sonucu, İstanbul’dan sonra ilk ziyaret yeri olarak  İlimize gelmiştir.
            40 m2 lik modern bir eğitim salonu içeren “Narkotim Eğitim Tır”ı madde kullanımının,  fiziksel, psikolojik ve sosyal etkileri hakkında ayrıntılı bilgilerin yer aldığı eğitim programları içermektedir. Programlar, dokunmatik ekran teknolojilerine özgü yazılımlarla desteklenerek web siteleri ve sosyal ağlar içinde de erişime uygun hale getirilmiştir.
            Açılışı, Valimiz Tuğba YILMAZ, Milletvekili Fikri DEMİREL, Belediye Başkanı Vefa SALMAN, İl Protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla  gerçekleştirilmiş  olan  “Narkotim Eğitim Tır”ı,  26 – 30  Eylül 2016 tarihleri arasında, Yalova 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunduğu alanda gençler, anne-babalar, eğitimciler ve vatandaşlarımızca ziyaret edilebilecektir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.