Ana Sayfa » Eğitim » ALTINOVA MYO’YA UNUTULMAZ ETKİNLİK

ALTINOVA MYO’YA UNUTULMAZ ETKİNLİK

0
ALTINOVA-MYOYA-UNUTULMAZ-ETKINLIK

Altınova Belediyesi’nin organizasyonuyla, Altınova Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri Hersek Lagünü kenarında piknikte buluştu.

Doğayla iç içe bir gün

Altınova Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri, Hersek Lagünü kıyısında bulunan Altınova Belediyesi Aş Evi’nde piknikte bir araya geldi. Altınova Belediye Başkan Vekili Bilal Ok ve Altınova Belediyesi ALBEL Genel Müdürü Temel Baş, tarafından karşılanan Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç, öğretim üyeleri ve öğrenciler doğayla iç içe güzel bir gün geçirdiler.

Hersek Lagünü kıyısında düzenlenen pikniğe; Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç, Altınova Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Şahin, Altınova MYO Sekreteri Aşkın Karadaş, Altınova MYO öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Lagünü ezdiler

Pikniğin ardından öğretim üyeleri ve öğrenciler, Altınova Belediyesi Hersek Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ve Hersek Lagününü gezerek alan hakkında bilgi aldılar.

Kaymakam Özyiğit de katıldı

Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesinin ardından öğretim üyeleri ve öğrenciler, Altınovova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ile birlikte Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesini gezerek bölge hakkında bilgi aldılar.

Pasaportlarını aldılar

Hersek Lagününü gezerek bölgeye hayran kalan öğretim üyeleri ve öğrenciler, Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportu’nu da alarak oldukça keyifli bir gün geçirdi.

Yazar Hakkında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.