TEFO-SEKO VE DİLAN TATLISES, GENÇLERİ COŞTURDU

0
TEFO-SEKO VE DİLAN TATLISES, GENÇLERİ COŞTURDU

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde sahne alan Tefo-Seko ve Dilan Tatlıses, verdiği konserle gençlere unutamayacakları bir gecede yaşattı.

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Tefo-Seko ve Dilan Tatlıses, verdiği konserle gençlere unutamayacakları bir gecede yaşattı.

Unutulmaz bir gece

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali Osmangazi Köprünün bir ayağının bulunduğu Hersek Sahili’nde devam etti. 2. günde Tefo-Seko ve Dilan Tatlıses Konseri coşkuyu doruğa çıkarttı.

Festivalin ikinci günü sahne alan Tefo-Seko ve Dilan Tatlıses, birbirinden güzel şarkılarını bu kez Altınovalılar için seslendirdiler. Konseri izlemeye Altınovalıların yanı sıra çevre ilçe ve illerden konuklar akın etti.

Doğa Pasaportu verdi

Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçılar ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladı.

Yazar Hakkında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.