BAŞKAN GÜREL 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, emeğin ve alın terinin önemini vurguladı.
Başkan Gürel’in mesajında, “İnsan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Başkan Gürel, emeğin inanç ve kültürdeki müstesna yerine dikkat çekerek, 1 Mayıs’ın, emekçi çalışanların birlik ve beraberlik içinde kutladıkları tek bayram olduğunu belirtti. Yalova Belediyesi’nin, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla, her sektörden tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürüme amacını vurgulayan Gürel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, ülkede birlik ve beraberliği güçlendirmesi ve emekçilerin haklarını kazanmaları için bir vesile olmasını temenni etti.
Başkan Gürel’in mesajı, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın sadece bir kutlama günü olmanın ötesinde, emekçilerin haklarını kazanma mücadelesindeki dayanışmanın ve birliğin simgesi olduğunu hatırlatıyor. Bu özel gün, tüm emekçiler için birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekiştiği, hakların ve emeğin değerinin anlaşıldığı bir gün olmasını diliyoruz.